| info@kozmetickisalonblisse.com | Bulevar Zorana Djindjica 44a | +38163 - 650 - 656

EDUKACIJA I PRAKSA

Dugogodišnje iskustvo u oblasti kozmetologije i edukacije utkane su u temelje Kozmetičkog salona “Blisse”. Mirijana Pešalj, koja predvodi naš profesionalni tim, je stručni konsultant i nekadašnji predavač na akademiji za kozmetiku I estetiku “Beauty”. Te u saradnji sa akademijom, nudimo profesionalnu edukaciju. Mi u kozmetičkom salonu “Blisse” veliki značaj pridajemo temeljnoj i dinamičnoj obuci naših studenata. Prolazeći kroz hronološki postavljeno obuku i radeći detaljno sa iskusnim predavačima, dobićete znanje koje možete lako primeniti. Kursevi će pokrivati sve nivoe znanja, od osnovnog do naprednog, a nakon svakog završenog kursa dobićete diplomu Akademije za estetiku I kozmetiku “Beauty”. Pored toga za sve paznike koje su već pohadjali Akademiju “Beauty” imamo specijalni popust od 20% na sve kurseve.

1. KURS: OSNOVE MANIKIRA i PEDIKIRA SA LAKIRANJEM
Naučite osnove Manikira i Pedikira, radeći sa iskusnim predavačima I prolazeći postepeno kroz sve delove kursa, steći ćete osnovno znanje iz ove oblasti, koje lako možete primeniti. Ovaj kura predstavlja I savršenu bazu za dalje učenje u oblasti Manikira i Pedikira.

2. KURS: TRAJNI LAK, OJAČAVANJE PRIRODNOG NOKTA GEL TEHNIKOM, IZLIVANJE GEL TEHNIKOM + TIPSE  (Ova dva kursa se mogu spojiti u jedan poseban kurs)
Proširite svoje znanje ili Naučite nešto novo. Kurs trajnog laka predstavlja zasebni Kurs Ali može se tretirati I kao drugi ( napredniji) deo kursa Pedikir I menikir.

3. KURS: MEDICINSKI PEDIKIR (URASLI NOKTI, ZADEBLJANJA, KURJE OČI, BRADAVICE, SPORTSKO STOPALO, ČIŠĆENJE KANALA NOKTA)
Jedan od kurseva kom posvećujemo veliku pažnju, je baš ovaj. Jako nam je bitno da sutra Dan prilikom rada ne povredite nekog. Te sve delikatne delove kursa detaljno i temeljno obradujemo.

4. KURS: DEPILACIJA TOPLIM I HLADNIM VOSKOM
Ovaj Kurs je za sve one koje žele da nauče raznolikost Depilacija. Prolazeći kroz ovaj Kurs, dobijate više nego bazično znanje iz oblasti Depilacije – koje lako možete primeniti a kasnije I unaprediti.

5. KURS: DEPILACIJA TOPLIM, HLADNIM I FILM VOSKOM + OSTALE TEHNIKE (BRAZILKA, PAZUHA, LICE SA KOREKCIJOM OBRVA)
Kurs iz oblasti Depilacije koji obuhvata I sve ostale tehnike, Naučite sve detalje, slušajući iskusne predavače moći ćete da čujete a kasnije I primenite jako korisne savete. Savladajte oblast Depilacije do detalja sa ovim kursom.

6. KURS: NADOGRADNJA SVILENIH TREPAVICA METODOM “1NA 1”
Nauči najsavremeniju I najkorisniju metodu u oblasti Nadogradnje svilenih trepavice, a to je tehnika 1 na 1. Kod na kursu steći ćete sveobuhvatno znanje, kao I praktično znanje iz ove oblasti.

Kozmeticki Salon Blisse Edukacija

7. KURS: MADEROTERAPIJA TELA + LICE
Savladajte znanje iz oblasti Maderoterapija, Kurs se sastoji od dva dela , maderoterapija lica I maderoterapija tela. Znanje steceno na ovom kursu, prevazilazi osnovno. I siroko je primenjivo a strucin saveti iskusnih predavaca upotpunice vase znanje.

8. KURS: MASAŽA VENTUZAMA (CUPING) TELO + LICE
Jedna on najpopularnijih i najprimenjivijeih masaža koje se korsti širom sveta. U kozmetičkom salnou Blisse detaljno obradjujemo sve delove ove masaže, pružajući vam priliku da i praktično primenite znanje. Nakon završenog kursa upotpunićete ili steći novo znanje iz oblasti masaže.

9. KURS: TRAJNA ŠMINKA:
• MICROBLADING(JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA),
• POWDER EYEBROWS (PUDER TEHNIKA),
• PERMANENTNA ŠMINKA (AJLAJNER),
• PERMANENTNA ŠMINKA (USTA)
Kurs trajne sminke je sveobuhvatni kurs, koji obuhvata vise tehnika I detaljno se bavi svakom. Tehnike koje obuhvata su: Japansko iscrtavanje, Puder Tehnika, Ajlajner i Usta. Iskusni predavač koji drži ovaj kurs iza sebe ima pregršt diploma iz ove oblasti a znanje i saveti koje vam nudi biće Vam preko potrebni u daljem radu i napredovanju.

10. KURS: ŠMINKANJE (MAKE UP)
Kozmetički salon Blisse prati poslednje trednove u šminkanju. Koristeći kvalitetnu šminku, naučićete kako da postignete željene rezulatate. Detaljno obradjujemo sve oblasti šminkanja i šminke uopšte. Naučite da šminkate kao profesionalac i kasnije lako primenite stečeno znanje.

Kozmetički salon - "Blisse" kozmeticki_salon_blisse
  • 166posts
  • 710followers
  • 723following

Kozmetički salon - "Blisse"

Dobrodošli u kozmetički salon Blisse, kod nas Vas čeka profesionalni tim na čelu sa kozmetologom i edukatorom Mirjanom Pešalj. Poseti naš website: https://kozmetickisalonblisse.com/