| info@kozmetickisalonblisse.com | Bulevar Zorana Djindjica 44a | +38163 - 650 - 656

SVILENE TREPAVICE

LASH LIFT - Nega Trepavica

Šta su svilene trepavice?

Svilene trepavice predstavljaju svojevrsni vid ulepšavanja vaših trepavica, očiju pa samim tim i celog lica. Nadogradnja svilenih trepavica je izuzetno popularna tehnika koja provereno daje odlične rezultate  jer ostavlja utisak prirodnih trepavica. Sigurni smo da vam je to i jedini cilj, a cilj osoblja kozmetičkog salona Blisse je tu da se vaše želje i ostvare. Ova tehnika predstavlja jednu od inovacija na tržištu koja je nastala u želji da se dobije što bolji krajnji rezultat, a to je svakako prirodniji izgled, udobnost, praktičnost pa čak i garancija da se vaše prirodne trepavice ne oštete posle nadogradnje.

Kada kažemo prirodniji izgled pod tim podrazumevamo da se prirodnost vaših
trepavica neće izgubiti, naprotiv vaše lice posle tretmana postaće otvorenije,
svežije i glamuroznije. Udobnost nakon nadogradnje svilenih trepavica je zagarantovana, jer će se profesionalnost tima, kozmetičkog salona Blisse, pobrinuti za to. Dolazimo do praktičnosti koju vam nudi tehnika nadogradnje svilenih trepavica. Kao što znate, danas se brzo živi, od žene se očekuje dosta. Pored posla i svakodnevnih kućnih obaveza, žena mora biti lepa i negovana. Zahvaljujući ovom tretmanu, imaćete neverovatnu uštedu vremena! Ovaj tretman vam kao rezultatdaje punije, elastičnije, izduženije trepavice koje i bez dodatne šminke deluju zanosno.

Naša usluga

Pre samog tretmana razgovarmo sa klijentom o željama i očekivanjma. 
Sam klijent može dati predlog u vidu neke fotografije ili detaljnijeg objašnjenja svojih želja ili zahteva. Profesionalni tim našeg salona je tu da sve želje klijenta razmotri i sprovede ih isključivo u saglasnosti sa njim. Cilj nadogradnje svilenih
trepavica je da one izgledaju što prirodnije nakon završenog tretmana.
Postoje različite metode nadogradnje trepavica. Ova metoda podrazumeva
lepljenje dlake na dlaku, ili kako se drugačije naziva tehnika “1 na 1“, tako da je
vašim prirodnim trepavicama omogućen nesmetan i prirodan rast. Tretman se
izvodi isključivo u sterilnim uslovima, a sama procedura traje u proseku dva sata.

Svaka korekcija na licu zahteva adekvatnu negu i pravila ponašanja, pa tako i
nadogradnja trepavica. Korekcija trepavica se vrši na 2-3 nedelje, a uputstva zaadekvatnu negu dobićete od profesionalnog osoblja salona Blisse.

LASH LIFT - Nega Trepavica