| info@kozmetickisalonblisse.com | Bulevar Zorana Djindjica 44a | +38163 - 650 - 656

make up

Kozmeticki Salon Blisse Sminka

Make up – najinspirativnija tema kada je reč o ulepšavanju. Sa make up-om mogućnosti ulepšavanja zaista nemaju granice. Šminkanje je postalo jedna vrsta umetnosti. U kozmetičkom salonu Blisse tako i pristupamo ovoj metodi ulepšavanja. Make up ima svoj razvojni put, svoju istoriju i menjao se kroz vekove. Ono što isnipriše osoblje kozmetičkog salona Blisse jesu te stalne promene i različiti trendovi u šminkanju.
Svaka žena ima svoje metode šminkanja. Neke dame vole eksentričniji izgled koji podrazumeva dosta šminke na licu, neke ipak preferiraju mirniji izgled. Nama ništa nije strano, ali cilj kome mi težimo je svakako fenomenalan izgled tretiran šminkom koji zadržava osećaj prirodnosti i svežine.


Kako postižemo savršeni make up izgled?

U kozmetičkom salonu Blisse savršeni make up izgled postižemo uz pomoć naše posvećenosti, Vašeg poverenja i renomiranih brendova koje koristimo u našem salonu. Veoma je važno da tretirate Vaše lice kvalitetnim proizvodima. U kozmetičkom salonu Blisse korstimo M.A.C. kozmetičku profesionalnu liniju koja obiluje najrazličitijim nijansama, tonovima i bojama. Svi M.A.C. proizvodi su zaista vrhunskog kvaliteta i ne ostavljaju nikakve posledice na Vašem licu.