| info@kozmetickisalonblisse.com | Bulevar Zorana Djindjica 44a | +38163 - 650 - 656

Manikir I Pedikir

Kozmeticki salon Blisse

Manikir

Lepota je kažu u sitnicama. Od urednih obrva, preko diskretnog rumenila koje ističe obraze, pa sve do prelepih i negovanih noktiju. Izgled ruku može mnogo toga da kaže o jednoj osobi: da li se neguje, kojim poslom se bavi, koliko ima godina…Dugi, ili uredno manikirani nokti, sa nežnom kožom privlače pažnju više nego što mislimo, ostavljajući utisak negovane, uredne žene koja drži do sebe. Uz pravilnu i stalnu negu vaši nokti i ruke izgledaće uvek i usvakom trenutku zdravo i očaravajuće.U našem salonu možete dobiti sve usluge manikir tretmana od osnove nege, preko gel tehnika, do SPA tretmana. Svaki manikir tretman uključuje i SPA doživljaj luksuzne kozmetike za negu ruku, Kanadskog brenda Cuccio. Jedanog od vodećih brendova u svetu za negu ruku, noktiju, stopala kao i SPA tretmana za telo.

Pedikir

Kada je pedikir  tretman u pitanju individualni pristup svakom klijentu je način na koji mi radimo. U našem salonu pedikir rade stručna lica obučena da vaša koža na stopalima, kao i nokti izgledaju besprekorno.

Naši pedikir tretmani:
Estetski pedikir
– Ojačanje (modeliranje) gelovima
– Ojačanje (modeliranje) kamuflažnim gelovima
– Dugotrajni lakovi

Medicinski pedikir
Medicinski pedikir podrazumeva, ne samo estetsku obradu stopala već i dodatno uklanjanje problema kao što su:
– lečenje svih infekcija kao i saveti za dalje lečenje
– bradavice
– urasli nokti
– žuljevi
– kurje oči
– saveti u lečenju infekcija

SPA pedikir
SPA luksuzni pedikir započinjemo dubinskim pilingom kao prvi stepen u izgradnji mekane i baršunaste kože, zatim se nanosi maska sa formulom bogatom antioksidantima, vitaminima C i E, mineralima koji osvežavaju i regenerišu kožu stopala sa ekstraktom morske trave i asai uljem, a sve to zaokružuje jedna lagana opuštajuća masaža stopala uz sređivanje i lakiranje noktiju.

SPA tretman je sistem osmišljenih profesionalnih proizvoda koji omogućavaju drugačiji tretmanski pristup, pružajući relaksaciju i uživanje svim čulima.

kozmetički salon Blisse